Pri negi obraza ponujamo kombinacijo klasičnih kozmetičnih tehnik ter novih tehnologij s pomočjo naprednih strojev kot so IPL smart laser, radiofrekvenca , terapevtski ultrazvok, brez-igelna mezoterapija, vakumska terapija obraza, diamantni piling ali mikrodermoabrazija ter krio kolagenska terapija.

NOVO!!!

IGLIČNA MEZOTERAPIJA

Iglična mezoterapija ali microneedling je minimalno invaziven in nekirurški postopek za pomlajevanje kože. Deluje po načelu mehanskega spodbujanja dermisa in osnova postopka je nastajanje in stimuliranje novega kolagena.

 

Iglična mezoterapija/microneedling spodbuja nastanek kolagena in elastina, ima opazen lifting efekt, bistveno izboljša gladkost in elastičnost kože, zmanjša izrazitost por, gladi gube, koža se regenerira, navlaži in napne. Je popolnoma naravna in izredno učinkovita metoda, za izboljšanje stanja kože.

 

 Učinkovita je pri naslednjih problemih s kožo:

 • gube

 • strije

 • akne

 • brazgotine

 • hiperpigmentacija

 • bleda koža

 • moteče gubice zaradi suhe kože

 • pomanjkanje vitalnosti kože

 • koža, poškodovana od sonca in opazni znaki staranja kože

 

Iglično mezoterapijo/microneedling izvajamo z aparatom, potujemo po koži, kjer se zelo nežne mikro-iglice prebijejo do globljih plasti kože. Tako odprejo poti skozi epidermis in povzročijo drobne poškodbice, ki niso vidne in se zacelijo v treh do štirih urah. Posledica teh procesov je več kolagena v dermisu. Ta sproži povečano aktivnost fibroblastov, ki nastali kolagen povežejo z elastinskimi vlakni. Z vibrirajočimi iglicami enakomerno vtiramo hialuronsko kislino in vitaminske ampule v globlje plasti kože, kjer lahko popolnoma razvije svoje pozitivne učinke. Tako koža ni le optimalno preskrbljena, ampak jo z mikropoškodbami povrhnjice spodbudimo, da se naravno regenerira.

Takoj po postopku iglične mezoterapije/microneedling, je koža nežno rdeča, kar je tudi namen, saj smo spodbudili prekrvavitev in intenzivno obnovo kože. Koža je po postopku kot prerojena, napeta in sijoča, pomlajena koža z vidno zmanjšanimi gubami, optimalno preskrbljena s hranilnimi učinkovinami.

Za koga je primerna iglična mezoterapija/microneedling?

Iglična mezoterapija/microneedling je primerna tako za moške kot za ženske. Za tiste z bolj izrazitimi gubami in tudi tiste, ki želijo pravočasno in učinkovito upočasniti proces staranja kože, ali pa le preventivno narediti nekaj dobrega za svojo kožo. Postopek se največkrat uporablja za ohranjanje mladostnega videza, zelo je primeren  tudi za izrazite brazgotine po urezninah, aknah in strijah. Za dosego optimalnih rezultatov priporočamo vsaj 5-6 tretmajev v 1-2 tedenskih presledkih.

AQUA PILING  (HYDRO-MICRODERMOABRAZIJA)

Diamantni piling na drugačen način.  S pomočjo vakuma in raztopin z vitamini kožo globinsko čisti in istočasno dovaja vlago.

Po pilingu nadaljujemo z nego obraza s pomočjo:

Bio lifting mezoterapije - bio terapija z mikrotokovi

Radiofrekvenčne terapije

Ultrazvoka in Crio terapije

Zaključimo s prho čistega kisika

Koža je po negi čista,gladka, navlažena in pomlajena.

Nekaj več o postopkih:

Hydro-microdermoabrazija  je postopek za lepoto kože  z vakuumom in hranilno raztopino, ki spodbujajoči piling  združuje z adsorpcijo tekočine in ustvarja globinsko čiščenje, odpravi staranje kožnih celic, odstranjuje sebum, v foliklu popolnoma odstrani vse dele nečistoč in ostanke masti varno in brez bolečine. Koža po čiščenju je vlažna in sijoča.

Terapija je učinkovita je pri odstranjevanju:

-       ogrcev, aken, kožnih nečistoč in alergenov

-       širokih por, izsušenosti kože

-       gubic, hiperpigmentacij

-       seboroične alopecije,

-       folikulitisa.

-       suhe kože

-       gubic

Po večkratnem postopku odstranjuje izsušenost kože, hiperpigmentacije in izpopolnjuje kožo, ki je globinsko čista in gladka. Postopek istočasno vlaži kožo in spodbuja njen metabolizem, odstranjuje ogrce, zmanjšuje pore.
Oblikuje in zateguje kritične cone kjer je koža bolj ohlapna, krči pore, preprečuje dvojno brado.

ULTRAZVOČNA TERAPIJA v kombinaciji z ultrazvočnimi maskami

Specialne maske prilagojene ultrazvoku s učinkovinami in vitamini za bolj sijočo in prenovljeno kožo

Z ultrazvočno terapijo so celice bolje preskrbljene s kisikom, pospeši se cirkulacija v tkivu, poveča pa se tudi prepustnost celičnih membran.

Ultrazvočna terapija je idealna za čiščenje obraza.  Ultrazvok nam omogoča, da v kožo vnašamo nujno potrebne snovi.
Sama terapija z ultrazvokom je prav tako namenjena globinskemu vlaženju in hranjenju kože, deluje proti drobnim gubam, primerna pa je tudi za zelo suho in problematično kožo. Pri aknasti ali problematični koži z uporabo prilagojene maske izboljšamo stanje kože (pomirimo vnetja) ter videz drobnih brazgotin, ki so posledica aken.

Dokazano blaži tudi bolečine pri glavobolu zaradi morebitnih vnetij vratnih mišic ali artritisa. Nekateri ultrazvočno terapijo uporabljajo tudi pri kakšnih manjših športnih poškodbah. 

Terapija z ultrazvokom se uporablja direktno na koži, je dokazano učinkovita, pušča vidne rezultate in je popolnoma neboleča.

Sama nega obraza s pomočjo ultrazvočne terapije je do sedaj zabeležila uspešne rezultate, še zlasti pri boju proti gubicam. Uspešno deluje tudi proti utrujeni koži, izboljša prekrvavitev in vnaša hranilne snovi globoko pod kožo.

Tretmaji z ultrazvokom so izjemno zaželeni med strankami, saj z njim odpravljamo manjše gube, izboljšujemo videz ''utrujene kože'' ter izboljšamo prekrvavitev v koži in podkožju.

Pri anti-age terapijah pa je pomembno, da vplivamo tudi na SMAS plast ter kožne mišice saj se zaradi atrofije le-te povesijo. Sonda, ki se uporablja na predelu obraza in za okoli oči pa je namenjena uporabi ultrazvoka ne teh področjih. Ključni namen je torej zmanjšanje gubic in dosega večje čvrstosti kože, saj z ultrazvočnimi valovi stimuliramo metabolizem in aktivnost celic, ki so odgovorne za nastanek kolagena, elastina in hialuronske kisline.

GLAJENJE IN UČVRSTITEV KOŽE Z RADIOFREKVENCO (RF)


Radiofrekvenčni postopek glajenja in učvrstitve kože je  neinvazivna in neboleča tehnika, ki deluje pozitivno na samo tkivo. S pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože kar privede do krčenja vezivnih kolagenskih vlaken in obenem stimulira posebne celice imenovane fibroblasti, da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Odvečne snovi, ki pri tem nastajajo, odvajata limfni in krvni sistem, čemur dodatno pripomoreta primerna masaža in limfna drenaža (vakum).
Tako v koži obnovimo kolagenska vlakna. Koža je bolj mladostna, napeta in gladka, poveča se pa tudi sijaj obraza.
Rezultat je delno opazen že takoj po postopku, na končne učinke je potrebno počakati nekaj tednov oz. mesecev.

Svetujemo vsaj 7x ponovitev postopka. Postopek izvajamo lahko brez nege ali v sklopu nege vsake 3-4 tedne.

RF prodre v primerjavi z mikrodermoabrazijo, laserji in fotopomlajevanjem globlje pod površino kože in tam spodbudi procese, ki povzročijo učvrstitev kože.
Pred postopkom pijemo zadostne količine vode, po postopku se izogibamo ekstremnim temperaturam ter zaščitimo kožo pred UV žarki (SPF 30-50). Izogibamo se tudi savnam, grobim masažam in pitju alkohola 2-3 dni po postopku.
 

Kdaj ne izvajamo terapij z RF?

V času nosečnosti, pri sladkornih bolnikih, osebah, ki imajo srčni spodbujevalnik, slušni aparat, motnje senzitivnosti ali kakršnekoli kovinske vsadke.

DIAMANTNI PILING ALI MIKRODERMOABRAZIJA

 

To je naravni postopek za luščenje kože in revolucionarna novost v kozmetiki za neoperativni poseg na koži, ki kožo regenerira in revitalizira.
 

Kaj dosežemo s tem postopkom?

Diamantni piling je neivazivni postopek pri katerem postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom. Vakum med postopkom odstranjuje odmrle kožne celice ter pospešuje mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje povrhnjice (epidermisa).

Diamantne glave so različnega premera in različnih granulacij ter s tem omogočajo kontrolirano luščenje kože plast za plastjo.

Z diamantnim pilingom dosežemo, da se tvorijo nove celice v bazalni plasti celic, stimulirajo se fibroblasti (kolagen in elastin) in izboljša struktura kože.
 

Ali ga lahko uporabljamo pri gubah in aknah?

Kadar izvajamo diamantni piling pri gubah in aknah, lahko dosežemo učinkovito izboljšanje izgleda kože. Povrhnjica postane gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Postopek je priporočljiv pri nečisti koži in koži z aknami (razen vnetih), kjer je navzoče prekomerno poroževanje kože.
To je najvarnejši, najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože.
 

Kdaj je priporočljivo izvajati postopek?

Predvsem priporočljivo je postopek izvesti pred nego kože ker tako aktivne substance v kremah serumih in ampulah delujejo učinkoviteje na kožo.
Po diamantnem pilingu apliciramo serume z ultrazvokom ali brezigelno mezoterapijo.

Postopek mikrodermoabrazije (diamantni piling) je znan kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča posegati natančno na posamezne gube in obnoviti tonus kože kožam, kjer so prisotne nepravilnosti kot so strije ali drobne brazgotine.
 

Na katerih predelih telesa lahko postopek izvajamo?

Predeli telesa, ki jih lahko obdelujemo z mikrodermoabrazijo so:
obraz, hrbet, roke, komolci, dekolte in kolena.
 

Za koga je primeren?

Postopek je popolnoma neboleč in primeren za vsakogar, ki želi izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja.
Z njim izboljšamo kožno teksturo (kože je na otip bolj gladka), pomaga pri grobi, debeli in suhi koži, zamašenih porah in ogrcih, širokih porah, neenakem tenu kože (temne oz. suhe lise na koži-hiperpigmentacije), izboljša se stanje aken in gub.
 

Kakšno število posegov je potrebno?

Število posegov je odvisno od tretiranega področja in tipa kože. Na začetku je za maksimalno učinkovitost potrebno nekaj zaporednih postopkov v tedenskih intervalih. Razlika pa je vidna že po prvem postopku. S primerno nego in učinkovito zaščito pred soncem so učinki vidni dalj časa. Za vzdrževanje stanja pa ga priporočamo 1x na mesec.
 

Na kaj moramo biti pozorni?

Po postopku se izogibate direktnemu izpostavljanju soncu naslednjih 7 dni. Uporabljati morate visoko sončno zaščiti SPF 30 do 50 (UVA+UVB).

Izogibajte se bazenom zaradi prisotnosti klora na dan postopka
Izogibajte se glikolnim kislinam in drugim pilingom 4 dni pred in 24-48 ur po postopku.

Izogibajte se težkemu make-upu na dan postopka. Ličila za oči, šminke in podobno lahko nanesemo takoj po postopku, ravno tako naravni mineralni puder.

KONTRAINDIKACIJE:

 • Kožne bolezni, kot so herpes, luskavica, ekcem, ipd.

 • Avtoimunske bolezni

 • Diabetes (sladkorna bolezen)

 • Odprte rane

 • Bradavičke

 • Gnojne akne

 • Preobčutljivost kože

 • Srčni spodbujevalnik

 

 

BREZ-IGELNA MEZOTERAPIJA

Brez-igelna mezoterapija je uspešna alternativa injekcijski mezoterapiji. To je nekirurška metoda pomlajevanja kože-postopek s katerim vnašamo različne tekoče zdravilne substance kot so: hialuronska kislina, vitamini, Q10, aminokisline,...
 

Kako izvajamo postopek?

Postopek izvajamo z elektroporacijo (določeni impulzi električne energije za vnos učinkovine v celice) in cryo terapijo. Učinkovine s to metodo prodirajo zelo globoko in v veliki koncentraciji. Aktivno zmes vnašamo v kožo s pomočjo dveh tokov in kombinacije 4 različnih tehnik s sondami.
Prvi galvanski tok prebudi mikrocirkulacijo in izzove tresenje na nivoju lipidov. Služi nam, da lahko z drugim elektromagnetnim tokom dosežemo globoko penetracijo aktivnih molekul. Te prispejo v dermis na mesto delovanja in, ko jih z zadnjim korakom-krioterapijo tu utrdimo, te ostanejo v dermisu ter tako omogočajo dolgotrajne učinke. Krioterapija umiri kožo in stranka lahko odide domov brez oteklin.
 

Kaj s to metodo lahko dosežemo?

S to metodo lahko vnesemo učinkovine v kožo na obrazu in telesu in s tem dosežemo:

 • Zmanjšanje gubic

 • Lepši ten kože

 • Večjo elastičnost in čvrstost kože

 • Posvetlitev pigmentov

 • Zmanjšanje celulita

 • Glajenje-zmanjšanje podbradka

 • Odprava aken

Poseg traja 1 uro in rezultati so vidni že po prvem posegu. Za najboljši in dolgotrajen učinek se priporoča 5-7 posegov. Enkraten poseg se priporoča, ko se pripravljate na kakšen poseben dogodek, da vaša koža zablesti svežim in zdravim videzom.

KONTRAINDIKACIJE:
avtoimunske bolezni, motnje strjevanje krvi, nosečnost, epilepsija, aritmija, sladkorna bolezen, bakterijske okužbe kože, srčni spodbujevalnik, alkoholizem, razjede, otekline, bolezni želodca, črevesja, jeter, trebušne slinavke ali rak na prsih, obravnava v postopku za katerokoli obliko raka, večje operacije v preteklem letu, astma, gripa, prehlad ali želodčne težave.
Vsaka resna bolezen ali bolezni, ki niso navedene zgoraj.

 

ODSTRANJEVANJE TELEANGIEKTAZIJ S POMOČJO IPL E-LASERJA
 

Obstajata 2 vrsti kuperoze (žilne poškodbe/lezije ali teleangiektazije) začetna stopnja in nadaljujoča stopnja. Kaj točno jo povzroča še ni znano. Lahko se pojavi pri ljudeh, ki živijo v mrzlih področjih, ali pri ljudeh, ki so uporabljali neprimerno kozmetiko ali hormone dalj časa. Lahko je tudi dedno pogojena.
Njihov premer je ponavadi manj kot 0,5mm. Pogosto je izražena rdečica na obrazu in  ljudje s kuperozo so ponavadi občutljivi na mrzlo, vroče in sončno svetlobo.
Žilni albumin absorbira svetlobno energijo določene valovne dolžine, ogreje kri, nato vročo energijo prevede v kapilarno steno in povzroči otekanje kapilarne celice. Pride do skrčenja in pomanjkanja kisika v tkivu. Ponavadi se pojavijo tri vrste reakcij:

 • kožna žila se takoj zapre in izgine

 • kožna žila postane tanka

 • kri v notranjosti žile se strdi

Potrebnih je  3-7 terapij. Terapije izvajamo enkrat na 3-4 tedne.

 

FOTOPOMLAJEVANJE KOŽE Z IPL TEHNOLOGIJO


Z laserjem delujemo v zgornjih plasteh kože kjer odstranimo ali posvetlimo določene temnejše spremembe na koži in tiste površinske tvorbe, ki niso zdravju škodljive. Istočasno deluje tudi v globino kjer sprožimo močnejše obnavljanje celic ter tvorbo novega kolagena in elastičnih vlaken (kolagensko-elastinska mreža).
Potrebnih je vsaj pet tretmajev. Izvajamo ga 1x na mesec. En mesec po tretmaju mora stranka ščititi tretirano območje pred sončno svetlobo ker sončna svetloba lahko zviša raven melanina in povzroči pretirano hiperpigmentacijo. Stranka, ki prejme tretma za pomlajevanje kože ne sme uporabljati stimulativne ali hormonske kozmetike, saj lahko pride do obarvanosti.
 

Nega kože po terapiji:

 • Uporabite blago nevtralno čistilo

 • Nanestite kremo z vitaminom C

 • Na soncu pa kremo z UVA+UVB zaščitnim faktorjem

 • Zvečer očistite kožo (mleko+tonik) in nanesite vlažilno kremo

 

 

ODSTRANJEVANJE HIPERPIGMENTACIJ Z IPL E-LASERJEM

Uspešno dosežemo odstranjevanje pigmentnih znamenj (melazme, sončne pege) z intenzivno pulznim svetlobnim virom.

Po posegu se čuti na mestu pigmentacije rahlo pekoč občutek, lise pa v naslednjih dneh potemnijo in se po največ 14-tih dneh odluščijo. Pustimo, da se same odluščijo in nikoli ne potegnemo krastico na silo. Na soncu je potrebna visoka UVA+UVB zaščita.
 

ODSTRANJEVANJE AKEN S POMOČJO IPL TEHNOLOGIJE


Za zdravljenje aken uspešno izkoriščamo fototermično deovanje intenzivne pulzne svetlobe. Žarki, ki jih ta aparatura seva, delujejo na vse mehanizme nastanka aken: povečano (abnormalno) keratinizacijo lasnega folikla, povečane lojnice, izločanje spremenjenega loja in na bakterije, ki so odgovorne za nastanek vnetja (Propionibacterium acnes).
Z istimi žarki lahko omilimo brazgotine in posvetlimo pigmentacije, ki velikokrat ostanejo zaradi stiskanja mozoljev, ali po neprvočasno in neustrezno zdravljenih aknah.
 

Kolikokrat je postopek potrebno ponoviti?

Postopek lahko ponovimo 7-10 krat kar je odvisno od teže aken. Postopek je kratek in varen. Postopek izvajamo na vsake 3-4 tedne.
Potem naredimo premor, da se sebum iz aken izloči in koža regenerira. V obdobju premora priporočamo kremo ZnO Afrodita proffesional in čistilni gel ter tonik, ki deluje adstrigentno.
Po premoru lahko terapijo še enkrat ponovimo.

Nega obraza

press to zoom
Po terapijah IPL
Po terapijah IPL
press to zoom
20151125_104002
20151125_104002
press to zoom
Po terapijah IPL
Po terapijah IPL
press to zoom