Salon limfna drenaža
Salon limfna drenaža
press to zoom
salon_limfna_drenaža
salon_limfna_drenaža
press to zoom
Limfna drenaža
Limfna drenaža
press to zoom
Masaža
Masaža

Globinska prekrvavitev in vnos aktivnih učinkovin s pomočjo limfne drenaže in masaže

press to zoom

Pri negi telesa ponujamo vrhunske limfne drenaže telesa v kombinaciji s terapevtskim ultrazvokom, ki nam pomaga topiti maščobo na neagresiven in telesu prijazen način. Iz telesa tako z intenzivno masažo in limfno drenažo pomagamo odplakniti strupe (različne toksine) ter pomagamo pospešiti prekrvavitev in odpraviti neesteski problem celulita na stegnih, zadnjici in bokih.

Istočasno s pospeševanjem limfe odpravimo težave z občutkom ''težkih in nemirnih'' nog, zato jih priporočamo tudi tekačem in ljudem, ki imajo probleme s prekrvavitvijo.

Celulit

Za celulit uporabljamo večjo sondo ter višje jakosti moči ultrazvoka kar omogoča učinkovite rezultate pri odpravi celulita.

Nadzvočno valovanje zviša temperaturo tkiva v koži in maščobo, zato se slednja razkroji in izgori ter tako izloči iz telesa.
Pospešeno masažo in limfno drenažo uporabljamo za topljenje in razkrajanje maščobe, razstrupljanje in oblikovanje telesa, napenjanje kože in masiranje zamaščenih predelov na različnih globinah.

Tako raztopimo podkožno maščobo, zmanjšamo celulitne obloge, pospešimo limfni pretok ter skozi limfni sistem odstranimo razkrojene maščobne kisline in strupene snovi. Ta masaža ima takojšen učinek na oblikovanje telesa.

Ker so takšne masaže zdrave za telo jih je smiselno ponoviti večkrat na leto oz. pri tistih, ki želijo topiti maščobo in izboljšati izgled celulita enkrat na teden, nekaj tednov zaporedoma do izboljšanja. Po takšni intenzivni terapiji zadošča ponavljanje drenaž enkrat na mesec kot pomoč pri čiščenju telesa ter vzdrževanju zdravja.

Nega telesa